Navigácia

  • Aktualizácia údajov

    Dáta z programu aScAgenda boli aktualizované
  • .

  • .

  • Talenty 2017
    28. 2. 2017

    V nedeľu 26.2.2017 sa v Dlhom Klčove konal už 26. ročník okresnej súťaže Talenty 2017. Súťažilo sa v kategóriách populárna a ľudová pieseň. Súťažiacich hodnotila odborná porota v zložení Mgr. Milan Rendoš, Mgr. Mária Pavolková a Mgr. Andrea Rendošová. 

    Srdečne blahoželám  Miroslavovi Lukačinovi k umiestneniu  v bronzovom pásme.

    Ďakujem mu za skvelú reprezentáciu a prajem mu ešte veľa speváckych úspechov.

    Do galérie Talenty 2017 boli pridané fotografie.

  • Karneval
    2. 2. 2017

    Fašiangy sú symbolom veselosti, zábavy a hlavne obdobím maškarných karnevalov. A taký fašiangový karneval nechýbal ani na našej základnej škole. Uskutočnil sa 2. februára. Karneval organizuje naša škola pravidelne spolu s MŠ každý rok. Žiaci aj učiteľky si pripravili masky, ktorými nás prekvapili. Deti si zatancovali, zasúťažili a vybláznili do sýtosti. Do galérie Karneval boli pridané fotografie.

  • Zimné radovánky
    20. 1. 2017

    Tuto zimu sme si  veruže  prišli na svoje. Vyšantili sme sa do „sýta“ ako sa hovorí. Do galérie Zimné radovánky boli pridané fotografie.

  • Rozsvietme si Vianoce 2016
    22. 12. 2016

    V čase predvianočného zhonu, posledných nákupov a veľkého upratovania ponúkli žiaci našej školy možnosť na chvíľu sa zastaviť a stráviť príjemný čas. Rodičia všetkých účinkujúcich môžu byť naozaj pyšní na svoje ratolesti, z ktorých sa stali výborní recitátori, speváci, či malí tanečníci. Za búrlivého spevu sme rozsvietili stromček pred OcÚ, zaspievali koledy pred nasim slameným betlehemom a ponúkali výrobky ako na vianočných trhov. Do galérie Rozsvietme si Vianoce 2016 boli pridané fotografie.

  • Medovníčky
    15. 12. 2016

    Keďže sa blížia Vianoce aj naši žiaci spolu s detičkami  zo škôlky sa pustili do zdobenia medovníkov. Každý rok sa na túto činnosť deti veľmi tešia, lebo vedia, že im zvestí príchod Vianoc. Všetky deti zdobili medovníky s veľkou láskou a vložili do nich kus svojho srdiečka. Do galérie Medovníčky boli pridané fotografie.

  • Pesničkový Mikuláš
    7. 12. 2016

    Pesničkový Mikuláš opäť nesklamal. Tešili  sme sa na anjelikov, čertíkov a hlavne na čerta Brumtaláša. Zahrali nám dojímavý príbeh o Dievčatku so zápalkami. Pesničky a žartíky Brumtaláša vyčarili na tvárach nejeden úsmev a hlavne dobrú náladu. Do galérie Pesničkový Mikuláš boli pridané fotografie.

  • .

  • Póla radí deťom
    4. 11. 2016

    Beseda  s policajtkou Mgr. Martinou Andrekovou bola zameraná na ochranu, bezpečnosť a zdravie detí na cestách v rámci programu ,,Póla radí deťom“. Dozvedeli sme sa ako sa máme správať, ak sme účastníkmi cestnej premávky a veľa iných užitočných informácií.Ďakujeme za pekné dopoludnie.smiley

    Do galérie Póla radí deťom boli pridané fotografie.

  • Úcta k starším
    23. 10. 2016

    Staroba je prirodzenou  súčasťou nášho života a práve  október je Mesiacom úcty k starším preto,  sme si  uctili našich seniorov z obce malým kultúrnym programom a dali im najavo svoju náklonnosť a lásku.

    Do galérie Úcta k starším boli pridané fotografie.

  • Lentilkovanie
    27. 9. 2016

    Dňa 27.9. sa naši žiaci  zúčastnili stretnutia v rámci projektu „Lentilkovanie po Slovensku“. Oboznámili sa s knihou Lentilka pre dedka Edka od českej spisovateľky Ivony Březinovej, ale aj so spisovateľkou Gabrielou Futovou, ktorá túto knihu preložila do slovenčiny. Cieľom bolo vniesť osvetu k malým deťom, ktoré sa už v útlom veku môžu pri spolužití so starými rodičmi, stretnúť s chorobami ako skleróza a Alzheimerova choroba. Beseda sa niesla v príjemnej atmosfére, autorky deťom prerozprávali veselé i smutnejšie príhody z ich životov, ktoré boli často inšpiráciou v ich tvorbe. Žiaci si odnášali veľmi skvelý pocit, že sa osobne mohli stretnúť so spisovateľkami.

     

     

     

     

     

    Do galérie Lentilkovanie boli pridané fotografie.

  • Tvorivé dielne
    13. 10. 2016

    Do školy sme doniesli všetko, čo nám jeseň ponúka a čo sme našli. Pomaly sme z nich začali „čarovať“ laugh. S pani učiteľkami sme vykúzlili z plodov jesene strašidielka a postavičky. Pani kuchárka nám pripravila chutný jablkový koláč, na ktorom sme spoločne maškrtili. Okrem dobrej nálady, ktorú sme si odnášali aj domov ostali po tvorivých dielňach krásne výrobky, ktoré nám budú skrášľovať školu.Do galérie Tvorivé dielne boli pridané fotografie.

  • Začiatok školského roka 2016/2017
    6. 9. 2016

    Milí žiaci! laugh Prajem vám veľa úspechov a radosti z každého dňa, ktorý strávite v našej škole. wink

    Do galérie Začiatok školského roka 2016/2017 boli pridané fotografie.

  • Milí žiaci!

    A je to tu! Začiatok školského roka 2016/2017 je 5.septembra 2016 o 8.00 hod.

    Teším sa na Vás !!!  laugh

  • Noc v škole
    24. 6. 2016

    Pre žiakov aj škôlkarov sme si pripravili netradičnú noc v škole alebo zvyky na Jána. Začalo to opekačkou s rodičmi, kde si každý pochutnal na špekáčiku alebo klobáske. Spoločne sme si zasúťažili, zaspievali, zjedli sladký melón, porozprávali o zvykoch počas Jánskej noci. Keď sa zotmelo, deti hľadali svätojánske mušky pre šťastie. Všetci sme sa uložili na spánok a tešili na rozprávky. Odfukovanie bolo počuť až po polnoci. Ráno po raňajkách a uprataní sme sa pobrali domov. Deti si domov odniesli skvelé zážitky a šťastný úsmev.Do galérie Noc v škole boli pridané fotografie.

  • Užite si pohodu a slniečko !!!

  • Koniec šk.roka
    30. 6. 2016

    Dnešným dňom sa ukončil školský rok 2015/2016. Na dva mesiace sa zavrie škola a vy žiaci i ja máme pred sebou zaslúžený dvojmesačný oddych.

    Do galérie Koniec šk.roka boli pridané fotografie.

  • Rozlúčka so štvrtákmi
    29. 6. 2016

    Dnes sme sa rozlúčili so štvrtákmi, odchádzajú nám do nových škôl. Nezabudnite na nás a hlavne na tých, ktorí vám s láskou odovzdávali vedomosti. Prajem vám veľa úspechov a šťastia.

    Do galérie Rozlúčka so štvrtákmi boli pridané fotografie.

Novinky

Kontakt

  • Základná škola Juskova Voľa 91
    Juskova Voľa 91
    094 12 Vechec
  • +421 057 44 907 32

Fotogaléria